Informatie Kaarten

Ansichtkaarten en Wenskaarten
De kaarten van Anton Pieck hebben een unieke stijl. De stijl van Anton Pieck is te omschrijven
als nostalgisch of sprookjesachtig. Elke kaart neemt u mee terug in de tijd. Door het grote
gevoel voor detail zijn de kaarten stuk voor stuk een waar kunstwerk. Wenskaarten voor verschillende gelegenheden: geboorte, trouwerij, aankondiging, beterschap en felicitaties.

Kerstkaarten in doosje of zonder doosje
Buiten sneeuwt het, binnen brandt de openhaard en in de keuken ruikt het weer heerlijk; het is kerstmis. En dan verstuurt iedereen Anton Pieck-kerstkaarten en kerstwensen. Wij hebben een collectie kerstkaarten van Anton Pieck vanwege de voorliefde van de schilder voor het thema winter en kerst. Zo bevatten veel van de illustraties en schilderijen mensen in de sneeuw en op het ijs.

Geboorteprenten
Een unieke complete uitgave van 50 gekleurde Geboorteaquarellen van Anton Pieck.

Bij deze beperkte uitgave is er naar gestreefd een zo getrouw mogelijke kopie in kleur en grootte weer te geven, van de bij Uitgeverij Kunst Adelt in bezit zijnde originele aquarellen.

Van alle geboorte afbeeldingen van de hand van Anton Pieck, verwierf Uitgeverij Kunst Adelt het volledige auteursrecht, alsmede het exclusieve recht deze als enige uitgever wereldwijd te mogen publiceren, Anton Pieck behield zich van andere afbeeldingen geboorte van zijn hand, het recht voor deze zelf alléén voor privé-doeleinden te mogen gebruiken. Geen enkele andere uitgeverij, waar dan ook ter wereld, verwierf dus enige rechten van Anton Pieck om geboorteafbeeldingen door hem getekend, te mogen publiceren.

Deze unieke complete uitgave is verkrijgbaar in:

- Verzamelbox van 50 geboorteaquarellen voorzien van een dubbele passe Partout omslag.
of
- Twee mappen met elk 25 geboorteaquarellen zonder passe Partout omslag. 
of
- Losse geboorteaquarellen per stuk zonder passe Partout omslag.

© 2013 - 2020 Anton Pieck winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel